zonnepanelen op plat dak

Zonnepanelen

Heeft u ook al zonnepanelen opgemerkt die er robuust, slordig en onprofessioneel uitzien? Zulke blinkende constructies van aluminium met zwarte panelen in een inox kader? De waarde van een gebouw lijkt er eerder door te dalen dan te stijgen.

Wel, dat is nu precies waar wij het verschil in maken. De zonnepanelen die wij aanbieden zijn randloos afgewerkt, zodat de panelen mooi aan het dak aansluiten. Bovendien hoeft de ligging zeker niet altijd zuidgericht onder een hoek van 37 graden te zijn, waar onze collega’s zo prat op zijn.

Waarde van uw gebouw

Er zijn wel degelijk alternatieven. Zonnepanelen hoeven niet altijd naar het zuiden te liggen. Wist u trouwens dat de belastingen die u betaalt niet afhankelijk zijn van het aantal panelen dat u legt? U kunt er dus gerust meer leggen met een iets lager rendement, als dat esthetisch beter uitkomt.

Of juist minder zonnepanelen, dat kan ook, want we hebben eveneens hoge rendementspanelen.

Stormen

We zorgen er bovendien altijd voor dat onze constructies tegen een stootje kunnen. Geef toe, met de stormen die we tegenwoordig krijgen in het najaar, kan het er wel eens op aankomen.

Maar om dit allemaal te kunnen inschatten, komen we best eens ter plaatse kijken. Dan zien we de kleur van het dak, mogelijke inplantingen, hoeveel hebben we er nodig, enzovoort.

Tip: gratis energie

Wist u dat als u zonnepanelen legt in combinatie met een warmtepomp, naar een nuloperatie kan gaan op het gebied van energiekosten? Geen maandelijkse facturen meer die stijgen. Hoe geweldig is dat? Vraag ernaar, we tonen u graag de mogelijkheden.

Zwarte zonnepanelen, constructie niet zichtbaar. Esthetiek is voor ons ook belangrijk, zodat uw woning zijn waarde behoudt.

Interesse in zonnepanelen?

Vraag meer informatie, geef ook uw regio in dan kunnen we een bezoek gemakkelijker inplannen.